Dierenkliniek Hoofdstraat

Het team van Dierenkliniek Hoofdstraat bestaat uit zes dierenartsen en acht assistenten. In bepaalde drukke of vakantieperiodes werken er ook invalkrachten.

Naast het vaste team lopen er regelmatig stagairs en dierenartsen in opleiding mee.

Dierenartsen

Alle dierenartsen hebben, naast de algemene diergeneeskunde, één of meerdere werkgebieden waarop ze zich hebben toegelegd. Interne geneeskunde, cardiologie, chirurgie, orthopedie, tandheelkunde, röntgen, echo, dermatologie, oog en oorziektes, cytologie/microscopie zijn voorbeelden van deelgebieden waar de dierenartsen zich op hebben toegelegd en extra opleidingen en scholing voor hebben gevolgd.

Drie dierenartsen en vier assistenten hebben zich toegelegd op de vogels en bijzondere dieren.

De dierenartsen hebben daarnaast toegang tot verschillende specialisten waar ze mee kunnen overleggen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Assistenten

De assistenten hebben zich, net als de dierenartsen, ook verder geschoold in verschillende vakgebieden. Ze zijn allemaal algemene assistenten of paraveterinairen en de deelgebieden waarop ze zich hebben toegelegd zijn bijvoorbeeld anesthesie van operatiepatiënten, voeding, vogels en bijzondere dieren, apotheekbeheer, praktijkmanagement, baliewerkzaamheden en operatie assistent.

Ze zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor eigenaren en verstrekken op uw verzoek ook informatie over voeding, vlooienmiddelen, ontwormingsmiddelen, routineoperaties, gedrag en algemene zaken die betrekking hebben op de gezondheid van uw dier.